Vårkonserten ble en suksess
Fredag kveld inviterte Lunde kammerkor til vårkonsert i Flåbygd kyrkje. Rundt 100 publikummere fikk en musikkopplevelse av det skjeldne.
Les mer
Omvisning i Romnes kirke
Har du lyst på omvisning i Middelalderkirken Romnes? Vi tilbyr enkel omvisning eller omvisning med middelaldermusikk. Kombinere gjerne omvisningen med en bedre middag på Øvre Verket. Ta kontakt med kirkeverge Mona Halsvik, 35946262.
Les mer
Hovedbasar på Tyri bedehus
Velkommen til hovedbasar på Tyri bedehus mandag 1. mai kl. 17:00.
Les mer
Operagutta i Holla kirke
Søndag 21. mai kl. 18.00 inviteres det til konsert med Operagutta i Holla kirke.
Les mer
Dåpspåminningsgudstjenesten
2. søndag i påsketiden 23. april var ca. 100 mennesker samlet til Dåpspåminningsgudstjeneste i Lunde kyrkje.
Les mer
Forberedelser til Dåpspåminningsgudstjenesten
En gruppe fra Holla og Lunde er sammen denne uka for å forberede Dåpspåminningsgudstjenesten til søndag. Dette er en gudstjeneste for alle sanser! Kom å bli med!
Les mer
Her er en oversikt over møter og samlinger på Lunde bedehus for april - juni 2017.
Les mer
Ledig stilling som ungdomsarbeider og trosopplærer
I Lunde og Flåbygd sokn har vi ledige stillinger som ungdomsarbeider 20 %, basert på givermidler, samt trosopplærer i 30 % stilling. Totalt 50 %. Frist: 20. april 2017. Velkommen som søker.
Les mer
Vårdugnad på Solhaug menighetshus
Dugnadsgjengen "JA" har i dag hatt vårdugnad på Solhaug. Nå er alle kriker og kroker reine på det populære menighetshuset i Lunde.
Les mer
Vårarbeid på kirkegårdene
Våren kommer i år også, og med det flotte vinterværet som har vært, kjennes det nesten ut som våren er her, selv om nettene er kalde. Nå forberedes våren og sommeren på kirkegårdene, men ennå kommer det mer snø og is, så det er fortsatt snømåking og strøjobb.
Les mer
Ny sokneprest i Lunde og Flåbygd
Denne veka vart Ragnhild Halden (35) utpeikt til ny sokneprest i Lunde og Flåbygd. Ho startar 1. august 2017.
Les mer
FAMILIETORSDAG
Torsdag er barnas og familiens dag i Lunde og Flåbygd menighet. Vi ønsker å bygge videre med SUPERTORSDAG og MINIGOSPEL som bærebjelker i trosopplæringsarbeidet vårt for barn og familier. Denne våren ønsker vi velkommen til tre torsdager som vi har kalt FAMILIETORSDAG
Les mer
Søndag, 30 April 2017
Kontakt oss

Lunde prestekontor, Lundetunet
Postadresse:
Brugata 5, 3825 Lunde
Tlf: 35 00 86 86

Kontortid:
Tirsdager 09.00 - 15.00

Rune Rasmussen, sokneprest
Tlf: 48 99 71 00 / 35 00 86 85. E-post: rune.prest@gmail.com

Mona Halsvik, kirkeverge
Tlf: 957 27 214 / 35 00 86 87. E-post: mona@nome.kirken.no

Frøydis B. Holte, organist
Tlf: 35 00 86 89 / 95 02 72 82. E-post: froydis@nome.kirken.no

Anette S. Krøgli, menighetssekretær
Tlf: 35 00 86 86 (tirs), 35 94 62 60 (ons, tors).
E-post: anette.sneddon@nome.kirken.no

Jens Vassend, kirketjener
Tlf: 95 92 92 81. E-post: jens@nome.kirken.no

Jonny Bakkan, kirketjener
Tlf: 90 79 92 17. E-post:  jonny@nome.kirken.no

Dagens Bibelord
Hva skjer i menigheten?
Søndag 30. April,
17:00 Samtalegudstjeneste i Lunde kyrkje
Velkommen til samtalegudstjeneste ved Rune Rasmussen.
Mandag 1. Mai,
17:00 Hovedbasar Tyri bedehus
Velkommen til hovedbasar på Tyri bedehus!
Tirsdag 2. Mai,
19:00 Lunde Kammerkor - ingen øvelse
Ingen øvelse i dag.
19:00 Tirsdagsamling på Lunde bedehus
Velkommen til tirsdagsamling!
Torsdag 4. Mai,
17:00 Mini Gospel
Velkommen til Mini Gospel på Solhaug! I dag er det familietorsdag!
17:00 Familietorsdag
Hele familien er velkommen til Familietorsdag på Solhaug!
Fredag 5. Mai,
09:00 Basar 1 på "Krysset"
Velkommen til basar!
Lørdag 6. Mai,
12:00 Konfirmasjonsgudstjeneste i Lunde kyrkje
Velkommen til konfirmasjonsgudstjeneste ved Rune Rasmussen.
Søndag 7. Mai,
11:00 Konfirmasjonsgudstjeneste i Lunde kyrkje
Velkommen til konfirmasjonsgudstjeneste ved Rune Rasmussen.
Tirsdag 9. Mai,
19:00 Tirsdagsamling på Lunde bedehus
Velkommen til tirsdagsamling!
Powered by Cornerstone