Allsang i Lunde sluseamfi

Søndag 19. august 2018 var det allsang i Lunde sluseamfi. Når klokken nærmet seg 17 - var det masse folk i amfiet, og de 300 programmene vi hadde, ble revet bort en halv time før... Du verden, så moro!

Allsang i sluseamfiet er blitt en tradisjon, søndag før skolestart. Første gang vi arrangerte allsang, var en minnemarkering fra terroren på Utøya 22. juli 2011.
Nå er allsang kommet for å bli :)

Årets artister er lokale fra Lunde og følgende var med i år:

• Olav Ajer m/ band Tor Oskar O. Johnsen, Lars Halvor O. Johnsen og Gunnhildur Baldursdottir.
  • Elisabeth Løvskeid
  • Tony Carey
  • Lunde kammerkor
  • Lunde barne- og minigospel

Det var et bredt program som startet med den kjente melodien "Allsang på grensen" omdøpt til "Allsang på slusa" - og ble avsluttet med
en egen "I Lunde" sang, med skikkelig trøkk i. I mellom kunne Lunde barne- og minigospel, sjarmere oss igjennom "Happy" og "Vennesang" før
Olav Ajer med band fortsatte videre med kjente sanger. Alle refreng var skrevet i programmet, så her kunne alle synge ut.
Elisabeth Løvskeid ledet oss igjennom fine Hellbillies låter før Tony Carey fremførte irske sanger. Lunde kammerkor sang flere sanger bl.a. Thank you for the music av Abba.
Sommerkvelden ble avsluttet med at Lundes prest Ragnhild Halden hadde en kort apell.

Med god hjelp av Bjørn Lona og hans crew, ble lyden bra!

Takk til arrangøren Lunde og Flåbygd menighet i samarbeid med staben.
Organist Frøydis B. Holte har gjort en kjempejobb! - og sekretæren vår Anette S. Krøgli sto for program og markedsføring.

Vi gleder oss til neste år!

Onsdag, 26 Juni 2019

Søndag 30. Juni,
Velkommen til gudstjeneste ved Sverre F. Henriksen. Dåp. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Onsdag 3. Juli,
19:00 Taizé sangkveld i Romnes kirke
Velkommen til meditativ sangkveld i Romnes kirke med Taizé sanger og andakt onsdag 3. juli kl. 18.00. Musikkledelse av Julian E. Isaacs og Gunnhildur Baldursdottir. Gratis Inngang.
Søndag 7. Juli,
Velkommen til gudstjeneste ved Leif Raustøl. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Søndag 14. Juli,
Velkommen til gudstjeneste ved Leif Raustøl. Dåp. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Søndag 21. Juli,
Mandag 29. Juli,
18:00 Olsokgudstjeneste i Romnes kirke
Velkommen til gudstjeneste ved Ragnhild Halden. Felles gudstjeneste for begge sokn. Olsok.
Søndag 4. August,
11:00 Friluftsgudstjeneste ved Lunde sluse
Velkommen til friluftsgudstjeneste ved Ragnhild Halden. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Søndag 11. August,
11:00 Gudstjeneste - Kilen kapell
Velkommen til gudstjeneste ved Møyfrid Lunde. Felles gudstjeneste for flere sokn.
Søndag 18. August,
17:00 Sommerkonsert: Allsang på slusa
Velkommen til sommerkonsert i Lunde sluseamfi! Mer info kommer. (Ingen gudstjeneste i Nome denne dagen).
Torsdag 22. August,
Supertorsdag Barnegruppe 1-7.klasse På solhaug