Fantastisk vårkonsert i Flåbygd kyrkje

Fredag kveld hadde Lunde kammerkor en fantastisk vårkonsert i Flåbygd kyrkje. Her var det et bredt repertoar under ledelse av organist Frøydis B. Holte.

Konserten startet med moro-gutta Kjetil og Rolf - som hadde forvilla seg til Flåbygd!
Koret åpnet med å synge "Seidama" før de videre fremførte "Korsangersyklus" der alle kunne synge med "Kirka gynger når vi synger. Himmel og jord synger med i vårt kor".
Videre fremførte koret Flaabygdningssang med solist Anne Sundbø, som er vokst opp og bosatt - i Flåbygd.
Kom mai, du skjønne, milde var neste allsang før Tuva Kyrkjebø på 8 år fremførte "Jeg gjør sånn at blomstene blomstrer" og "Soltrall".
Den ene vårsangen etter den andre, brureslått og inspirasjon fra Prøysen ble fremført.
Lunde kammerkor har med seg dyktige musikere og vi fikk høre John Trygve Bakke fremføre "Vårsøg" og "Men går jag over angarna" på munnspill.
Neste lokal artist ut er Linn Malèn B. Vefald. Hun fremfører "An angel", "Danse mot vår" og "A life that`s good" før koret satte i gang med ABBAs populære låt
"Thank you for det music".

En flott kveld for oss som var der!

Vi må takke:

Lunde kammerkor m/ Frøydis i spissen.

Bandet:
Runar Johansen - tangenter
Rolf Eikeland - gitar
Tom Arne Møllerbråten - bass
John Trygve Bakke - trommer og munnspill
Katrine Burmester - fløyte

Gjestesolister:
Tuva N. Kyrkjebø
Linn Malèn B. Vefald
John Trygve Bakke

Konfransier:
Unni Madsen

Lyd og lys:
Bjørn Lona

Mandag, 20 Mai 2019

Søndag 26. Mai,
11:00 Gudstjeneste i Helgen kirke
Velkommen til gudstjeneste ved Leif Raustøl. Felles gudstjeneste for begge sokn.
15:00 Konsert i Romnes kirke
Velkommen til konserten ”Tradisjonssong frå vogge til grav” med Sondre Bratland. Billetter kr 350,-. Det blir kaffe og kake etterpå.
Torsdag 30. Mai,
Velkommen til gudstjeneste ved Ragnhild Halden. Kristi himmelfartsdag. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Søndag 2. Juni,
Søndag 9. Juni,
11:00 Høytidsgudstjeneste i Lunde kyrkje
Velkommen til høytidsgudstjeneste ved Ragnhild Halden. Pinsedag. Nattverd. Kirkekaffe.
Søndag 16. Juni,
11:00 Friluftsgudstjeneste på Øvre verket
Velkommen til friluftsgudstjeneste ved Ragnhild Halden. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Søndag 23. Juni,
18:00 Friluftsgudstjeneste - Lauvbugten
Velkommen til friluftsgudstjeneste ved Leif Raustøl. Felles gudstjeneste for begge sokn. St. Hans.
Søndag 30. Juni,
Søndag 7. Juli,
11:00 Friluftsgudstjeneste på Lundetunet
Søndag 14. Juli,
Velkommen til gudstjeneste ved Leif Raustøl. Dåp. Felles gudstjeneste for begge sokn.