Påmelding av dåp på nett

Her kan du melde dåp og ønsket tid/sted for dåpsdagen i Lunde og Flåbygd menighet eller i Holla og Helgen menighet. Hjertelig velkommen!

Påmelding via nett
Ved å følge denne linken: https://minkirkeside.no/nome kan registering til dåp gjøres via nett. Tast inn ditt mobilnummer og du får tilsendt en engangskode. Klikk på «Registrer dåp» og fyll inn skjemaet. For å sende inn skjemaet trengs det informasjon om både barnet og foreldre. Dersom dere allerede har bestemt faddere skal disse også registreres her. Har dere ikke all informasjonen ved første innsending av skjemaet kan dere gå inn senere og fylle ut resten.

Påmelding av dåp via nett i korona-tider:
16.06.2020: Med dagens restriksjoner må det i noen tilfeller settes opp egne dåpsgudstjenester – altså ikke dåp i vanlig gudstjeneste, slik som det pleier å være. Det kommer an på antall personer i dåpsfølget og hvor mange som kommer til gudstjenesten. Derfor vil dere ikke få opp datoer/gudstjenester i påmeldingsskjemaet. Men bruk fortsatt: https://minkirkeside.no/nome for påmelding av dåp. Dere kan se i kalenderen på menighetenes hjemmesider www.hollaoghelgen.no / www.lundekirken.no når det skal være gudstjenester og se om det er noen av de datoene som passer for dere. Vi prøver å legge dåpsgudstjenestene i tilknytning til oppsatte gudstjenester, f.eks. kl. 13.00. Fyll ut skjemaet på vanlig måte og skriv inn ønsket dato og ønsket kirke i merknadsfeltet, så tar vi kontakt med dere for å avtale nærmere. Vi bruker i hovedsak Holla kirke og Lunde kirke i disse dager, men dersom dere har ønske om en annen kirke er det også mulig. Pr. i dag kan vi ha opptil 100 deltakere i kirkelige handlinger i Holla kirke og i Lunde kirke. De andre kirkene, som er mindre, har plass til færre deltakere. Hvis vi ser det er mulig, legger vi inn dåp i vanlige gudstjenester kl. 11.00.

Hvis dere har spørsmål i forbindelse med dåp eller innsending av skjemaet, ta kontakt med oss på kirkekontoret.

Dåp i en annen kirke?
Hvis det ønskes dåp i en annen kirke et annet sted/kommune avtales dette med det lokale kirkekontoret der man ønsker dåp. Dåpssamtalen finner sted i menigheten der man sokner til/bor.

Velkommen til dåp!

Du kan også bruke QR-koden under for å melde inn dåp:

Påmelding av dåp på nett

Forsidefoto: Bo Mathisen
Tirsdag, 07 juli 2020

Søndag 12. juli,
Søndag 19. juli,
Velkommen til gudstjeneste ved Vebjørn Sagedal. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Søndag 26. juli,
Søndag 2. august,
11:00 Gudstjeneste ved Lunde kyrkje
Velkommen til gudstjeneste. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Søndag 9. august,
11:00 Gudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til gudstjeneste ved Ulf Vege. Nattverd. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Søndag 16. august,
Søndag 23. august,
Søndag 30. august,
16:00 Samtalegudstjeneste i Lunde kyrkje
Velkommen til samtalegudstjeneste ved Ragnhild Halden.
Fredag 4. september,
17:00 Fidus
Søndag 6. september,
16:00 Familiegudstjeneste på Solhaug
Velkommen til familiegudstjeneste ved Ragnhild Halden. Utdeling av 6-års bok.