Påmelding av dåp på nett

Her kan du melde dåp og ønsket tid/sted for dåpsdagen i Lunde og Flåbygd menighet eller i Holla og Helgen menighet. Hjertelig velkommen!

Påmelding via nett
Ved å følge denne linken: https://minkirkeside.no/nome kan registering til dåp gjøres via nett. Tast inn ditt mobilnummer og du får tilsendt en engangskode. Klikk på «Registrer dåp» og fyll inn skjemaet. For å sende inn skjemaet trengs det informasjon om både barnet og foreldre. Dersom dere allerede har bestemt faddere skal disse også registreres her. Har dere ikke all informasjonen ved første innsending av skjemaet kan dere gå inn senere og fylle ut resten.

Hvis dere har spørsmål i forbindelse med dåp eller innsending av skjemaet, ta kontakt med oss på kirkekontoret.

Dåp i en annen kirke?
Hvis det ønskes dåp i en annen kirke et annet sted/kommune avtales dette med det lokale kirkekontoret der man ønsker dåp. Dåpssamtalen finner sted i menigheten der man sokner til/bor.

Velkommen til dåp!

Du kan også bruke QR-koden under for å melde inn dåp:

Påmelding av dåp på nett

Forsidefoto: Bo Mathisen
Lørdag, 25 juni 2022

E-post: ragnhild@nome.kirken.no

E-post: mona@nome.kirken.no

E-post: froydis@nome.kirken.no

Tlf: 905 07 822
E-post: caaathrine@hotmail.com

E-post:  jonny@nome.kirken.no

Søndag 26. juni,
Velkommen til gudstjeneste ved Asgeir Sele. Dåp. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Søndag 3. juli,
Velkommen til gudstjeneste ved Anne Berit Sunde. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Søndag 10. juli,
Søndag 17. juli,
Søndag 24. juli,
Velkommen til gudstjeneste ved Dag Harald Undheim. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Fredag 29. juli,
Velkommen til gudstjeneste ved Leif Raustøl. Olsok. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Søndag 31. juli,
11:00 Gudstjeneste i Landsmarka kapell
Søndag 7. august,
Velkommen til gudstjeneste ved Ragnhild Halden. Dåp. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Søndag 14. august,
11:00 Gudstjeneste Lunde sluse
Torsdag 8. september,
Vi starter opp igjen torsdag 8. september. Mer info kommer.